Garantibetingelser

Startsæt Garanti

Embraces vision er at muliggøre et smukt smil og et bedre selvværd for alle. Når du bestiller dit Startkit, bruger vores team den nyeste teknologi til at lave en behandlingsplan, der sikkert og effektivt kan håndtere dine ønsker. Hvis vores team føler, at de ikke kan give dig det resultat, du fortjener, refunderer vi dig det beløb, du har betalt for dit Startkit. volume_upcontent_copyshare

Tandskinner Garanti

For at få dine smilende drømme til at gå i opfyldelse og beholde din garanti på skinner, beder vi dig:

 • Bær dine seler dagligt: ​​Enhver ændring af dine seler, der ikke er baseret på instruktioner fra vores team, inklusive men ikke begrænset til tilføjelse af dekorative elementer, vil ugyldiggøre denne garanti.
 • Slip ikke af med dine seler: Behold alle dine seler, indtil behandlingen er afsluttet, og du er begyndt at have din Retainer på. Dette er nødvendigt, fordi du kan blive bedt om at vende tilbage til en tidligere bøjle, hvis det kræves, eller hvis du mister eller bryder en bøjle.
 • Opfølgninger: Brug Dental Montoring-appen korrekt, når du bliver bedt om det.
 • Undgå unødvendig tandpleje under behandlingen: Hvis du skal udføre tandpleje under din Embraces behandling, skal du være opmærksom på, at dette kan påvirke din behandlingsplan og ugyldiggøre din garanti. Kontakt venligst vores team før enhver tandpleje, og vi vil fortælle dig mere.
 • Pas på dine tænder: Daglig tandhygiejne, inklusive børstning og tandtråd, gavner ikke kun dit generelle helbred, det hjælper også dine tænder med at bevæge sig bedre under behandlingen.

Manglende overholdelse af ovenstående retningslinjer kan annullere din garanti og kan kræve yderligere omkostninger for at få dig tilbage på sporet.

Hvis du ved afslutningen af ​​din plan, efter at have fulgt disse retningslinjer, ikke er tilfreds, skal du kontakte os, så vi kan revurdere dine resultater. Hvis din omvurdering bliver godkendt, kan du være berettiget til yderligere skinner. Kontakt os inden for 14 kalenderdage efter du har udfyldt dine seneste skinner.

Embraces Livstidsgaranti

Vi garanterer dit smil hele livet. Det betyder, at hvis dine tænder rykker ud af linje, efter du har afsluttet din første behandling, vil vi give dig et nyt startsæt, en ny behandlingsplan og nye bøjler, der hjælper dig med at rette enhver fejlstilling fuldstændigt uden ekstra omkostninger, med forbehold af følgende krav og begrænsninger.

 • Vores team vil vurdere din ansøgning, herunder om dine tænder har bevæget sig ud over slutresultatet af din indledende behandling, om du opfylder kriterierne i disse vilkår og betingelser, og om du er berettiget til yderligere behandling. Dette kan omfatte fotografier og yderligere oplysninger fra dig, så de kan vurdere din berettigelse. Hvis de konstaterer, at dine tænder ikke er flyttet ud af justering, at du ikke opfylder kravene til denne garanti, eller at du er uegnet til yderligere behandling, gælder denne garanti ikke.
 • Denne garanti er en betingelse for, at du har fulgt din behandlingsplan og bærer din Retainer i henhold til instruktionerne.
 • Denne garanti gælder for de tænder, der oprindeligt var inkluderet i din Embrace-behandlingsplan. Den dækker ikke tænder, der er blevet påvirket af fysiske ydre omstændigheder, traumer, som mangler, er blevet påvirket af anden tandbehandling eller tandregulering uden for din Embrace-behandling eller tænder, der er blevet ændret på grund af andre sundhedsmæssige årsager.
 • For at kvalificere dig til garantien skal du:
  • (i) efter afslutning af behandlingen køber holdere fra Embraces eller fra en anden operatør en gang om året, (ii) fremlægger bevis for køb af holdere fra en anden operatør efter anmodning og (iii) som alle meddelelser i denne garanti bekræfter skriftligt, at du har brugt din holder i henhold til instruktionerne og/eller
  • (i) efter at have afsluttet behandlingen, at få indsat den permanente holder, (ii) give os bevis for, at en tandlæge eller ortodontist har indsat en permanent holder og (iii) som alle meddelelser i denne garanti, skriftligt bekræfte, at du har brugt din permanente holder. holder i overensstemmelse med instruktionerne.
 • Tidligere uenigheder eller udløbne meddelelser kan også annullere denne garanti.