Get that smile going!

Derfor skal du vælge Embraces

Nu kan du ordne dine tænder – uden at det er synligt og til en fornuftig pris!

Bedst af alt? Du behøver ikke at besøge en fysisk tandklinik , for vores behandling bruger revolutionerende ny teknologi og et digitaliseret flow, der gør, at behandlingen kan udføres hjemmefra – så du i stedet kan bruge tid og energi på andre ting.

Ved at skære i dyre omkostninger, der traditionelt har været knyttet til en fysisk klinik, har vi mulighed for at tilbyde dig som kunde den laveste pris på markedet. Du får den bedst mulige behandling, til den bedst mulige pris simpelthen – uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller resultatet! ✅

Smil mere – betal mindre

Hvem du end er, hvor end du bor.

Vi ønsker, at alle skal nyde deres smil. Derfor ønsker vi at gøre usynlige skinner tilgængelige for alle. Uanset hvem du er, uanset hvor du bor. Vi mener heller ikke, at priset skal være påvirket af, hvilken type bidfejl du har. Derfor har vi samme pris – til alle. Ved at fjerne fysiske tandlægebesøg og andre dyre mellemled har vi også formået at holde udgifterne til din behandling nede, så du kan spare både tid og penge.

Læs mere om priser
Kun autoriseret ortodontister

EKSPERT VIDEN

Lad dig ikke snyde af den gode pris. Bag enhver skinne og hver behandling står der en erfaren autoriseret tandreguleringsspecialist, som sørger for, at din behandling bliver udført korrekt. Den ansvarlige ortodontist tilpasser behandlingen efter dine unikke tænder, og følger din udvikling uge for uge gennem hele behandlingen – alt sammen for at du får det smil, du drømmer om! ✨ Vores fagfolk er simpelthen professionelle – for at hjælpe dig med at realisere dit drømmesmil!

Dental Monitoring

Tjek ind, uden at tjekke ud.

Ved hjælp af AI-teknologi og 3D-scanneren fra Dental Monitoring kan du udføre din behandling derhjemme og få opfølgning direkte på din mobil. Så du behøver ikke at forlade arbejde, skole eller hjemmet, for at din behandling skal gå helt som planlagt. Dejligt hva?

Et perfekt smil resten af livet

LIVSTIDSGARANTI

Når du er færdig med din behandling, er det vigtigste for os, at du er rigtig glad for dit nye smil! Hvis det ikke lykkes os at levere et resultat, der svarer til det forventede slutresultat (som du kan se i din behandlingsplan), så er vores livstidsgaranti på plads for at sikre, at du virkelig får dit drømmesmil. Hvis du ikke føler dig tilfreds, eller hvis dine tænder nogensinde skulle rykke ud af position, hjælper vi dig med at genoprette dit smukke smil igen – uden ekstra omkostninger.

3 enkle trin

Sådan fungerer Embraces

Vi har sprunget alle unødvendige trin over for at gøre det så nemt som muligt for dig. Derfor kan vi også tilbyde markedets laveste pris.

1

Bestil et startsæt

Tag det første skridt

Når du bestiller dit startsæt, booker vi et første videoopkald. Vi gennemgår behandlingen, besvarer spørgsmål og hjælper dig med at lykkes med dine tandaftryk.

2

Få din behandlingsplan

Skræddersyet behandlingsplan i 3D Se hvordan dine tænder vil bevæge sig under behandlingen og dit forventede slutresultat.

3

Behandlingen starter

Scan dine tænder regelmæssigt

Så din ortodontist kan følge udviklingen af ​​dine tænder og sikre, at din behandling går, som den skal.

Vad koster det?

Vores priser

All-day edition

Embraces tandskinner
18 995 kr

Embraces All-Day Edition bruges døgnet rundt, og du tager dem kun ud, når du spiser. Den hurtigste vej til et smukt smil.

Gennemsnitlig behandlingstid

3-4

Måneder

Daglig brug

22

Timer

Læs mere
Night edition

Embraces nattskenor
19 995 kr

Lad Embrace’s Night Edition gøre arbejdet, mens du sover. En smart og super diskret måde at få mere lige tænder på.

Gennemsnitlig behandlingstid

5-6

Måneder

Natlig brug

10+

Timer i træk

Läs mer

Vi har samme pris til alle, uanset bidfejl.

Alle vores priser inkluderer hele behandlingen. Ingen skjulte gebyrer.

Vi kan tåle at blive sammenlignet

Derfor skal du vælge Embraces

Embraces Andre tandskinner Klassisk tandregulering

Ansvarlig ortodontist

Retainers ingår

Tandblegning medfølger

Livstidsgaranti

Videosamtale

Fysiske tandlægebesøg

*Baseret på markedsundersøgelse oktober 2021.

Er du klar til dit nye smil?

Start med at bestille dit eget startsæt – det første skridt mod ligere tænder! Vi kontakter dig for at booke et videoopkald med os, når dit startsæt forlader vores lager.

Det er så nemt at komme i gang med Embraces! 💖

Bestil et startsæt