Markedets laveste pris

Samme pris,
for alle.

Vi synes, at alle har ret til et smukt smil. Derfor har vi samme pris – til alle. Omkostningerne ved din behandling bør ikke være påvirket af, hvilken bidfejl du har. Det er altså ikke kun vores skinner, der er gennemsigtige, men også vores priser.

Vores priser tåler at sammenlignes

Derfor skal du vaelge Embraces

Embraces koster flere tusinde kroner mindre end både en traditionel bøjle og andre alternativer på markedet. Derudover udføres vores behandlinger kun af autoriserede tandreguleringslæger. Du får den bedst mulige pleje, til den bedst mulige pris simpelthen!

Hvordan kan vi tilbyde en behandling af højeste kvalitet til så lav en pris?

Vi går på kompromis med prisen, ikke kvaliteten. Det er vores løfte til dig. Ved at fjerne dyre mellemled og fysiske tandlægebesøg, lykkes det os at holde udgifterne til selve behandlingen nede. Fedt hva?

*Baserat på marknadsundersökning från oktober 2021

Så fungerer Embraces

3 – 2 – 1 – Smil!

Step 01:

Skab dine tandaftryk Bestil et startsæt 295 kr

Bestil et startsæt hjem og skab dine tandaftryk. Vores support er kun et videoopkald væk, hvis du har brug for hjælp eller vejledning gennem processen.

Step 02:

Start din behandling
Dine skinner er leveret

Dine skinner bliver leveret direkte til din dør. Nu kan du endelig starte din behandling!

Step 03:

Dental Monitoring
Hold styr på dine tænder

Ved hjælp af Tandovervågning kan du udføre hele behandlingen hjemmefra. Så du behøver ikke at forlade arbejde, skole eller hjemmet, for at din behandling går helt som planlagt. Grusomt hvad?

We have answers

Frequently
Asked Questions

Vi leverer til Danmark med PostNord

Fler leveransalternativ tillkommer inom kort!

Selvfølgelig kan du det! Gennem tæt samarbejde med Resurs Bank betaler vores patienter så lidt som 300 DKK om måneden. Ingen skjulte gebyrer.

Læs mere om vores priser här.

Har du mistet eller ved et uheld ødelagt nogen af ​​dine skinner? Intet problem! Bare kontakt os på hej@embraces.dk – vi hjælper dig selvfølgelig!

Ved bestilling af ny retainer tillægges en pris på DKK 995.


Hvis du har mistet din nuværende skinne, kan du prøve at sætte det næste par skinner på (hvis de passer) eller gå tilbage til den forrige skinne så længe.

Den største forskel på en traditionel tandskinne og Embraces usynlige tandskinne er primært udseendet og prisen.

Vores tandskinner er praktisk talt helt usynlige, når du har dem på, mens en traditionel tandskinne både er synlig og meget mere klodset at have på. Derudover koster Embraces kun en brøkdel af, hvad en traditionel tandskinne koster. Du får det samme resultat, men hurtigere og billigere.

Vi synes, at alle har ret til et smukt smil. Uanset hvor du bor, uanset hvilken bidefejl du har. Omkostningerne bør derfor ikke være påvirket af, hvilket problem du ønsker at behandle. Derfor har vi samme pris – til alle. Det er altså ikke kun vores skinner, der er gennemsigtige, men også vores priser. Alt sammen for at du får den bedst mulige behandling, til den bedst mulige pris! Du kan læse mere om vores priser her.

All-Day Edition:
18 995 kr eller 349 kr/måned

Night Edition:
19 995 kr eller 349 kr/måned

Kun startsæt:
295 kr eller inkluderet i behandlingen, hvis du vælger at betale “alt på én gang”

Har du stadig spørgsmål?

Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål i vores FAQ? Ingen bekymringer, vores fantastiske support vil hjælpe dig!e

A reason to smile

Dette er, hvad vores patienter siger:

5 rating out of 3 reviews