Trin 1

Bestil et startsæt

Start med at bestille et startsæt hjem – Tillykke! 🎉 Du har taget det første skridt mod dit nye smil! Nu er det tid til at booke dit allerførste digitale videoopkald med os. Vi går igennem behandlingen, hjælper dig med at lykkes med dine aftryk og besvarer spørgsmål, der vedrører DIN behandling.

Kom igang nu
Trin 2

Skab dine tandaftryk

Tid til at tage billeder af dine tænder og skabe dine tandaftryk. Billederne sendes til os digitalt og dine aftryk sendes retur med posten for at blive analyseret i vores laboratorium. Dette er nødvendigt, for at vi kan fremstille en specialtilpasset behandlingsplan til dig, baseret på dine tænders unikke behov. Vi står selvfølgelig for returfragt! 📦

Trin 3

Gennemgå og godkend din behandlingsplan

Når vi har modtaget dine tandaftryk og billeder, bliver disse undersøgt af en erfaren ortodontist. Ortodontisten laver en skræddersyet behandlingsplan til dig, som vi så gennemgår sammen via videoopkald. Under videoopkaldet kan du stille os alle mulige spørgsmål, vi er her for at hjælpe dig!

Bemærk, at det er først , når du godkender din behandlingsplan, at du rent faktisk forpligter dig til behandlingen.

Trin 4

Start din behandling

Tid til at starte din behandling! 🤩
Efter du har godkendt din behandlingsplan, bliver dine skinner fremstillet. Når de er klar, sender vi skinnerne hjem til dig. Du starter med at bruge det første par skinner og scanner derefter dine tænder ca. hver 7. dag – så ortodontisten kan følge med i, hvordan dine tænder bevæger sig og reagere på behandlingen. Du får besked, når det er tid til at skifte til næste par skinner. Denne proces gentages, indtil du når dit slutresultat.

Trin 5

Et resultat som holder, resten af livet.

Nu er du færdig med din behandling, hurra! 🥳

Efter endt behandling er det vigtigt, at du bruger den medfølgende retainer (sendes sammen med dine skinner). En retainer bruges til at stabilisere tænderne efter behandling og forhindre dem i at bevæge sig tilbage til deres oprindelige positioner. Holderen bruges kun om natten (ca. 10 timer pr. dag) og er naturligvis tilpasset dine unikke tænder.
Nyd dit nye smil! ✨

TESTIMONIALS

Dette siger vores patienter:

5 vurdering af 3 anmeldelser

Vi har svar

Frequently
Asked Questions

Vi leverer til Danmark med PostNord

Flere leveringsmuligheder vil snart blive tilføjet!

Embraces er en nystartet svensk virksomhed med hovedkontor i Gøteborg, Sverige

Din gratis Retainer leveres sammen med dine skinner, når du vælger at starte din behandling.

I de første 6 måneder efter behandlingen skal du bære Retaineren hver nat (ca. 10 timer/dag). Efter de første 6 måneder er gået, er det nok, at du bærer din Retainer ca. 3 nætter om ugen i stedet for. 9 måneder efter endt behandling skal du kun have din Retainer på 1 nat om ugen.

Du vil fortsætte med at bære din Retainer, 1 nat om ugen, hele livet. Din Retainer sørger for, at dine tænder ikke flytter sig tilbage til deres oprindelige positioner, og holder dit nye smil på plads. For dem, der ønsker, kan man vælge at indsætte en permanent Retainer i stedet for (udgift tilkommer).

Du kan regne med cirka en uge – fra du har sendt dine tandaftryk til os.

Din behandlingsplan er normalt klar til at blive gennemgået/godkendt inden for ca. en uge fra det tidspunkt, du sendte dine tandaftryk tilbage til os. Vi giver dig besked, så snart vi modtager dine tandaftryk.

Du får dine tandskinner hjem ca. 2 uger efter du har godkendt din skræddersyet behandlingsplan.

Vi hører fra dig, når du vil!

Alt opfølgning og rådgivning om din behandling foregår digitalt (via videoopkald). Har du nogle spørgsmål, som du ønsker at få svar på, så tag blot kontakt til os – vi booker et videoopkald sammen.

Hvis alt føles indlysende, og din behandling kører efter behandlingsplanen, så læn dig bare tilbage og lad skinnerne gøre deres arbejde. Vi informere dig når det er på tide at bytte til næste tandskinne.

Du scanner dine tænder under behandlingen ved hjælp af en Scanbox, Dental Monitoring-appen og din egen smartphone. Hvis du er usikker på, hvad du skal gøre, foreslår vi, at du tjekker denne korte video om dental monitoring, før du går i gang.

For at kunne bruge Embraces skal du være fyldt 18 år. Det er også muligt at gennemføre behandlingen, hvis du er over 16 år, hvis du har værgens samtykke.

Hjertelig velkommen til at kontakte os på: hej@embraces.dk

Hver patient bør forlade os med et smil på læben! Det er vigtigt for os, at du får et smil, der lever op til det forventede slutresultat i din behandlingsplan. Hvis du ikke er tilfreds, giver vi dig en ny behandlingsplan og nye bøjler, der hjælper dig og dine tænder tilbage på sporet – helt uden ekstra omkostninger!

Læs mere om vores garanti her.

En Retainer bruges til at stabilisere tænderne og forhindre dem i at bevæge sig tilbage til deres oprindelige positioner.

Det menneskelige tandsæt og individuelle tænder forsøger generelt altid at vende tilbage til deres udgangspositioner. Sandsynligheden for at dine tænder flytter tilbage er omkring 90% (!), hvis du ikke bruger din retainer efter behandlingen. Derfor er det faktisk nødvendigt at bruge en retainer efter behandlingen – så dit smil forbliver lige og pænt – hele livet.

Nej, det vil vi ikke anbefale.

Tag altid dine skinner af, før du spiser eller drikker. Koldt vand kan man godt drikke med skinnerne på..

Skyl altid skinnerne grundigt med koldt vand efter hver brug. Brug lidt mild sæbe og en blød tandbørste til at børste/rengøre bøjlerne indeni. Brug ikke tandpasta på bøjlerne (!) Da tandpasta indeholder slibemidler, der beskadiger dine tandskinner.

Nej desværre ikke. Inden du bestiller et startsæt for at starte behandlingen, skal du have været til tandlægen engang inden for de sidste 6 måneder (uden anmærkninger).

Lige så ofte du vil 🙂

Vi vil altid gerne høre fra dig!

Vi anbefaler altid et videoopkald med os, inden du begynder at skabe nye tandaftryk, både når du starter din behandling og efter du har gennemført hele behandlingen. Skulle du af en eller anden grund ikke føle dig tryg ved et videoopkald, går et almindeligt telefonopkald eller mail lige så godt.

Absolut! Men det er vigtigt, at du tager tandaftryk af både over- og underkæben – så tandreguleringen kan få et samlet billede af, hvordan dine tænder er i dag, og for at du får de bedst mulige resultater.

Nej desværre ikke. Alles tænder er unikke, og hvor hurtigt du får resultater varierer fra person til person. For nogle vil det gå hurtigere end forventet, mens det for andre vil tage lidt længere tid, før du opnår den ønskede effekt. Det hele afhænger af, hvor hurtigt dine tænder tilpasser sig tandskinnerne.

Nej, behandlingen gør ikke ondt. Du lægger dog et konstant pres på tænderne, hvilket gør det helt normalt, at det føles lidt ubehageligt/ubehageligt i starten. Dette gælder især, når du starter et nyt sæt skinner. Trykket falder efter ca. 2-3 dage, efterhånden som tænderne indtager deres nye positioner og tilpasser sig.

Dine tænder er unikke og hver behandlingsplan er derfor tilpasset den enkelte. Derfor er det svært at sige, hvor lang tid det tager at opnå dit perfekte smil – men i gennemsnit tager en behandling ca. 3-4 måneder.

Godt at vide:

Vælger du Night-Edition, tager behandlingen cirka dobbelt så lang tid som med All-Day-edition.

Normalt bruger du din Retainer om natten i de første 6 måneder. Efter seks måneder bærer du kun din holder 3 nætter om ugen i yderligere 3 måneder. Efter 9 måneders behandling skal du kun have din holder på 1 nat om ugen.

En anden mulighed er at bruge holdertråd, der fastgøres til tænderne. I mange tilfælde holder tråden dit smil på plads resten af ​​dit liv (ekstra omkostning med denne løsning tilkommer)

Har du mistet eller ved et uheld ødelagt nogen af ​​dine skinner? Intet problem! Bare kontakt os på hej@embraces.dk – vi hjælper dig selvfølgelig!

Ved bestilling af ny retainer tillægges en pris på DKK 995.


Hvis du har mistet din nuværende skinne, kan du prøve at sætte det næste par skinner på (hvis de passer) eller gå tilbage til den forrige skinne så længe.

Når du er startet på din behandling, vil du løbende scanne dine tænder ved hjælp af Dental-Monitoring – så din personlige tandregulering kan følge din udvikling og sikre, at behandlingen forløber, som den skal. Vi informerer dig, når det er tid til at gå videre til næste sæt skinner.

Den største forskel på en traditionel tandskinne og Embraces usynlige tandskinne er primært udseendet og prisen.

Vores tandskinner er praktisk talt helt usynlige, når du har dem på, mens en traditionel tandskinne både er synlig og meget mere klodset at have på. Derudover koster Embraces kun en brøkdel af, hvad en traditionel tandskinne koster. Du får det samme resultat, men hurtigere og billigere.

Dine tænder er unikke. Som følge heraf kan behandlingstiden variere fra person til person, alt efter hvor hurtigt dine tænder tilpasser sig tandskinnerne. Generelt tager en behandling med All-Day Edition ca. 3-4 måneder, hvis du har dem på 22 timer i døgnet. Night Edition tager lidt længere tid, ca. 5-6 måneder og bruges mindst 10 timer om dagen.

Med Embraces kan du regulere dine tænder hjemmefra ved hjælp af diskrete gennemsigtige tandskinner. Hvert par tandskinner bruges i ca. 2 uger. Du skifter til det næste par, efterhånden som dine tænder gradvist bevæger sig (i gennemsnit ca. 0,2 mm pr. skinne), indtil du får dit nye smil. Læs mere her.

Alle Embrace skinner er lavet af slidstærkt, gennemsigtigt plastik. Fordi skinnerne er specielt tilpasset dine tænder, er de overraskende behagelige at have på i modsætning til de traditionelle metalskinner.

Selerne er selvfølgelig BPA-fri og latex-fri.

Ja, så tæt på som du kan komme på usynlige! Vores skinner er næsten helt usynlige – så dine omgivelser vil ikke engang bemærke, at du har skinner på. Smertefri og problemfri – reguler dine tænder

Ja, stort set alle nyere modeller af smartphones er kompatible med vores scanningsudstyr. Fordi vi løbende opdaterer vores app, anbefaler vi altid, at du bruger Android 5 (med flash) eller iOS 10 og nyere modeller, når du scanner dine tænder.

Et startsæt indeholder:

  • 4 bideskinner til tandaftryk
  • 4 sæt aftryksmasse
  • 1 par handsker
  • Mundåbner (til fotografering)
  • Returseddel & returkasse med gratis returfragt

Find ud af, om Embraces kan hjælpe dig. Start med at tage vores quiz: “Passer Embrace for mig?”

Du får svar med det samme, og ser alt godt ud, så er det bare at bestille dit helt eget startsæt. Vi giver dig besked, når dit startsæt er på vej, så vi sammen kan booke vores allerførste videoopkald.

For at du hurtigt og nemt kan danne dig et overblik over, hvordan din behandling virker + vejledning til, hvordan du scanner dine tænder korrekt, har vi sammensat en kort instruktionsvideo til dig. God fornøjelse!

Se videon om Dental Monitoring her

Har du stadig spørgsmål?

Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål i vores FAQ?

Ingen bekymringer, vores fantastiske support vil hjælpe dig!

Er du klar til dit nye smil?

Start med at bestille dit eget startsæt – det første skridt mod ligere tænder! Vi kontakter dig for at booke et videoopkald med os, når dit startsæt forlader vores lager.

Det er så nemt at komme i gang med Embraces! 💖

Bestil et startsæt