Ja, stort set alle nyere modeller af smartphones er kompatible med vores scanningsudstyr. Fordi vi løbende opdaterer vores app, anbefaler vi altid, at du bruger Android 5 (med flash) eller iOS 10 og nyere modeller, når du scanner dine tænder.

Ja, så tæt på som du kan komme på usynlige! Vores skinner er næsten helt usynlige – så dine omgivelser vil ikke engang bemærke, at du har skinner på. Smertefri og problemfri – reguler dine tænder

Alle Embrace skinner er lavet af slidstærkt, gennemsigtigt plastik. Fordi skinnerne er specielt tilpasset dine tænder, er de overraskende behagelige at have på i modsætning til de traditionelle metalskinner.

Selerne er selvfølgelig BPA-fri og latex-fri.

Med Embraces kan du regulere dine tænder hjemmefra ved hjælp af diskrete gennemsigtige tandskinner. Hvert par tandskinner bruges i ca. 2 uger. Du skifter til det næste par, efterhånden som dine tænder gradvist bevæger sig (i gennemsnit ca. 0,2 mm pr. skinne), indtil du får dit nye smil. Læs mere her.

Dine tænder er unikke. Som følge heraf kan behandlingstiden variere fra person til person, alt efter hvor hurtigt dine tænder tilpasser sig tandskinnerne. Generelt tager en behandling med All-Day Edition ca. 3-4 måneder, hvis du har dem på 22 timer i døgnet. Night Edition tager lidt længere tid, ca. 5-6 måneder og bruges mindst 10 timer om dagen.

Den største forskel på en traditionel tandskinne og Embraces usynlige tandskinne er primært udseendet og prisen.

Vores tandskinner er praktisk talt helt usynlige, når du har dem på, mens en traditionel tandskinne både er synlig og meget mere klodset at have på. Derudover koster Embraces kun en brøkdel af, hvad en traditionel tandskinne koster. Du får det samme resultat, men hurtigere og billigere.

Når du er startet på din behandling, vil du løbende scanne dine tænder ved hjælp af Dental-Monitoring – så din personlige tandregulering kan følge din udvikling og sikre, at behandlingen forløber, som den skal. Vi informerer dig, når det er tid til at gå videre til næste sæt skinner.

Har du mistet eller ved et uheld ødelagt nogen af ​​dine skinner? Intet problem! Bare kontakt os på hej@embraces.dk – vi hjælper dig selvfølgelig!

Ved bestilling af ny retainer tillægges en pris på DKK 995.


Hvis du har mistet din nuværende skinne, kan du prøve at sætte det næste par skinner på (hvis de passer) eller gå tilbage til den forrige skinne så længe.

Dine tænder er unikke og hver behandlingsplan er derfor tilpasset den enkelte. Derfor er det svært at sige, hvor lang tid det tager at opnå dit perfekte smil – men i gennemsnit tager en behandling ca. 3-4 måneder.

Godt at vide:

Vælger du Night-Edition, tager behandlingen cirka dobbelt så lang tid som med All-Day-edition.

Normalt bruger du din Retainer om natten i de første 6 måneder. Efter seks måneder bærer du kun din holder 3 nætter om ugen i yderligere 3 måneder. Efter 9 måneders behandling skal du kun have din holder på 1 nat om ugen.

En anden mulighed er at bruge holdertråd, der fastgøres til tænderne. I mange tilfælde holder tråden dit smil på plads resten af ​​dit liv (ekstra omkostning med denne løsning tilkommer)

Nej, behandlingen gør ikke ondt. Du lægger dog et konstant pres på tænderne, hvilket gør det helt normalt, at det føles lidt ubehageligt/ubehageligt i starten. Dette gælder især, når du starter et nyt sæt skinner. Trykket falder efter ca. 2-3 dage, efterhånden som tænderne indtager deres nye positioner og tilpasser sig.

Nej desværre ikke. Alles tænder er unikke, og hvor hurtigt du får resultater varierer fra person til person. For nogle vil det gå hurtigere end forventet, mens det for andre vil tage lidt længere tid, før du opnår den ønskede effekt. Det hele afhænger af, hvor hurtigt dine tænder tilpasser sig tandskinnerne.

Absolut! Men det er vigtigt, at du tager tandaftryk af både over- og underkæben – så tandreguleringen kan få et samlet billede af, hvordan dine tænder er i dag, og for at du får de bedst mulige resultater.

Lige så ofte du vil 🙂

Vi vil altid gerne høre fra dig!

Vi anbefaler altid et videoopkald med os, inden du begynder at skabe nye tandaftryk, både når du starter din behandling og efter du har gennemført hele behandlingen. Skulle du af en eller anden grund ikke føle dig tryg ved et videoopkald, går et almindeligt telefonopkald eller mail lige så godt.

Nej desværre ikke. Inden du bestiller et startsæt for at starte behandlingen, skal du have været til tandlægen engang inden for de sidste 6 måneder (uden anmærkninger).

En Retainer bruges til at stabilisere tænderne og forhindre dem i at bevæge sig tilbage til deres oprindelige positioner.

Det menneskelige tandsæt og individuelle tænder forsøger generelt altid at vende tilbage til deres udgangspositioner. Sandsynligheden for at dine tænder flytter tilbage er omkring 90% (!), hvis du ikke bruger din retainer efter behandlingen. Derfor er det faktisk nødvendigt at bruge en retainer efter behandlingen – så dit smil forbliver lige og pænt – hele livet.

Skyl altid skinnerne grundigt med koldt vand efter hver brug. Brug lidt mild sæbe og en blød tandbørste til at børste/rengøre bøjlerne indeni. Brug ikke tandpasta på bøjlerne (!) Da tandpasta indeholder slibemidler, der beskadiger dine tandskinner.

Nej, det vil vi ikke anbefale.

Tag altid dine skinner af, før du spiser eller drikker. Koldt vand kan man godt drikke med skinnerne på..

Hver patient bør forlade os med et smil på læben! Det er vigtigt for os, at du får et smil, der lever op til det forventede slutresultat i din behandlingsplan. Hvis du ikke er tilfreds, giver vi dig en ny behandlingsplan og nye bøjler, der hjælper dig og dine tænder tilbage på sporet – helt uden ekstra omkostninger!

Læs mere om vores garanti her.

For at kunne bruge Embraces skal du være fyldt 18 år. Det er også muligt at gennemføre behandlingen, hvis du er over 16 år, hvis du har værgens samtykke.

Hjertelig velkommen til at kontakte os på: hej@embraces.dk

Selvfølgelig kan du det! Gennem tæt samarbejde med Resurs Bank betaler vores patienter så lidt som 300 DKK om måneden. Ingen skjulte gebyrer.

Læs mere om vores priser här.

For at du hurtigt og nemt kan danne dig et overblik over, hvordan din behandling virker + vejledning til, hvordan du scanner dine tænder korrekt, har vi sammensat en kort instruktionsvideo til dig. God fornøjelse!

Se videon om Dental Monitoring her

Find ud af, om Embraces kan hjælpe dig. Start med at tage vores quiz: “Passer Embrace for mig?”

Du får svar med det samme, og ser alt godt ud, så er det bare at bestille dit helt eget startsæt. Vi giver dig besked, når dit startsæt er på vej, så vi sammen kan booke vores allerførste videoopkald.

Et startsæt indeholder:

  • 4 bideskinner til tandaftryk
  • 4 sæt aftryksmasse
  • 1 par handsker
  • Mundåbner (til fotografering)
  • Returseddel & returkasse med gratis returfragt

Vi synes, at alle har ret til et smukt smil. Uanset hvor du bor, uanset hvilken bidefejl du har. Omkostningerne bør derfor ikke være påvirket af, hvilket problem du ønsker at behandle. Derfor har vi samme pris – til alle. Det er altså ikke kun vores skinner, der er gennemsigtige, men også vores priser. Alt sammen for at du får den bedst mulige behandling, til den bedst mulige pris! Du kan læse mere om vores priser her.

All-Day Edition:
18 995 kr

Night Edition:
19 995 kr

Kun startsæt:
295 kr eller inkluderet i behandlingen, hvis du vælger at betale “alt på én gang”

Dental Monitoring er en avanceret 3D-scanning og AI-teknologi. Ved hjælp af en såkaldt ScanBox og Dental Monitoring app får du digital opfølgning og rådgivning om alt relateret til din behandling – uden at skulle til en fysisk klinik. Smart hva’?

Se hvordan Dental Monitoring fungerar här.

Du scanner dine tænder under behandlingen ved hjælp af en Scanbox, Dental Monitoring-appen og din egen smartphone. Hvis du er usikker på, hvad du skal gøre, foreslår vi, at du tjekker denne korte video om dental monitoring, før du går i gang.

Vi hører fra dig, når du vil!

Alt opfølgning og rådgivning om din behandling foregår digitalt (via videoopkald). Har du nogle spørgsmål, som du ønsker at få svar på, så tag blot kontakt til os – vi booker et videoopkald sammen.

Hvis alt føles indlysende, og din behandling kører efter behandlingsplanen, så læn dig bare tilbage og lad skinnerne gøre deres arbejde. Vi informere dig når det er på tide at bytte til næste tandskinne.

Du får dine tandskinner hjem ca. 2 uger efter du har godkendt din skræddersyet behandlingsplan.

Din behandlingsplan er normalt klar til at blive gennemgået/godkendt inden for ca. en uge fra det tidspunkt, du sendte dine tandaftryk tilbage til os. Vi giver dig besked, så snart vi modtager dine tandaftryk.

Du kan regne med cirka en uge – fra du har sendt dine tandaftryk til os.

Din gratis Retainer leveres sammen med dine skinner, når du vælger at starte din behandling.

I de første 6 måneder efter behandlingen skal du bære Retaineren hver nat (ca. 10 timer/dag). Efter de første 6 måneder er gået, er det nok, at du bærer din Retainer ca. 3 nætter om ugen i stedet for. 9 måneder efter endt behandling skal du kun have din Retainer på 1 nat om ugen.

Du vil fortsætte med at bære din Retainer, 1 nat om ugen, hele livet. Din Retainer sørger for, at dine tænder ikke flytter sig tilbage til deres oprindelige positioner, og holder dit nye smil på plads. For dem, der ønsker, kan man vælge at indsætte en permanent Retainer i stedet for (udgift tilkommer).

Embraces er en nystartet svensk virksomhed med hovedkontor i Gøteborg, Sverige

Vi leverer til Danmark med PostNord

Flere leveringsmuligheder vil snart blive tilføjet!

PAP står for Phthalimidoperoxycapronsyre og bruges som hovedingrediens i vores tandblegningsskum. PAP har en videnskabeligt bevist effekt og er en sikker og sikker måde at blege tænder på. Fordelen ved PAP er, at det ikke har nogen negative bivirkninger – hvilket betyder, at du kan blege dine tænder sikkert, uden gener eller generende tandpine.

JA!

Vores tandblegningsprodukt er specielt udviklet til at kunne kombineres med dine skinner. Påfør ca. en “pumpe” pr skinne og fordel derefter skummet jævnt inde i skinnen. Så er det bare at sætte skinnerne i igen og fortsætte med din dag, som du plejer 🙂

Ingredienser: Aqua, propylenglycol, phthalimidope-roxycapronsyre (PAP), glycerin, polo-xamer 407, natriumcitrat, tetrasodiumpyrophosphat, polysorbat

Har du stadig spørgsmål?

Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål i vores FAQ?
Ingen bekymringer, vores fantastiske support vil hjælpe dig!